Iz medija
 
Opširnije
 
Opširnije
 
Opširnije

 
Opširnije
Iako se čini bezazlenom, ilegalna gradnja nadstrešnice u Boćarskom domu mogla je za posljedicu imati niz nimalo bezazlenih događaja.

Prema informacijama zabrinutih mještana čija su imena poznata redakciji portala došlo se do saznanja da je načelnik Općine Jelenje Ervin Radetić ilegalno izgradio nadstrešnicu Boćarskog domu u Dražicama te na taj način ugrozio sigurnost svih njenih gostiju.

Budući da je od samog početka svoga mandata pokazivao nebrigu prema mještanima naše Općine i politički je uništavao, uopće ne treba čuditi ova naizgled bezazlena situacija. Ipak, radi se o velikoj šteti koju bi u fazi sanacije morali platiti općinski porezni obveznici.

Radetić je u svojoj bogatoj kolekciji “mudrih” političkih poteza svojedobno nalagao promjenu brava na vratima sedam civilnih udruga  s područja naše Općine pod celofanom sigurnosti njenih nekretnina, a onda se odlučio na, po svemu sudeći ilegalnu gradnju nadstrešnice u Boćarskom domu. Tada mu je sigurnost građana Jelenja valjda prestala biti važna.