Marčelja: U ovom mandatu graditi će se Dom za starije i nemoćne u Jelenju u suradnji s PGŽ

Kapitalni projekt za mandat od 2021.-2025.

Općina Jelenje u sadašnjem mandatu je dogovorila s Primorsko-goranskom županijom, odnosno Upravnim odjelom za socijalnu politiku i mlade, još 2018. godine, sudjelovanje u izgradnji doma za starije i nemoćne za iduće mandatno razdoblje.

– S pročelnicom Dragicom Marač odradili smo nekoliko sastanaka i izvršili terenski obilazak na temu izgradnje Doma za starije i nemoćne na području Općine Jelenje, kao ispostava Doma Kantrida, kazao je Robert Marčelja, sadašnji, a vjerujemo i budući načelnik Općine Jelenje odgovaravši na prozivke Fedora Dorčića, kandidata od strane Nezavisne liste Radetićevih.

Marčelja: U ovom mandatu graditi će se Dom za starije i nemoćne u Jelenju u suradnji s PGŽ

Lokacija za Dom za starije i nemoćne u Jelenju

Mi nismo, kao bivša vlast, obećavali hospicij, a što kaže kandidat nezavisne liste Radetićevih gospodin Fedor Dorčić, bez suvišnih riječi i parola. Niti jedan projekt u njihovom mandatu, u kojemu je participirao i gospodin Fedor Dorčić (kao tadašnji HDZ-ovac na listi) nije dočekao početak, a kamo li otvaranje. Samo puste riječi na papiru. Stoga, iz iskustva, možemo zaključiti kako on misli voditi Općinu Jelenje. Dobro nam je poznato kako je vođena naša Općina na čelu s tadašnjim načelnikom Ervinom Radetićem. Rezultat njihovog vođenja općine bilo je nasilništvo, nekompetencija, sukob interesa, netransparentnost, nelikvidnost, nerealizirani projekti te u konačnici krajnji je ishod bio bezglavo bježanje i napuštanje Općine Jelenje.

Kako je naslijedio listu Radetićevih, prema svemu izrečenome do sada, Fedor Dorčić u niti jednom trenutku se nije ogradio od divljaštva koje je vladalo u našoj Općini. Samim time Fedor Dorčić, čvrsto je prihvatio nasilništvo i nekompetentnost njegovog tima s liste. Sve u cilju pokušaja dolaska na vlast, pod nazovi krinkom pomoći „našim ljudima“, zaključio je Marčelja, sagledavši činjenice.

Do sada je razvidno kako je bezidejni kandidat za načelnika Fedor Dorčić doslovce kopirao program PGS-SDP-a Općine Jelenje što pokazuje totalnu nezainteresiranost, bezidejnost i neznanje. Kad već kopira program razvoja Općine Jelenje dotični je bar mogao uvidjeti da sve što navodi u svojem programu Dokazana snaga Jelenja već je realizirala. Kao i uvijek kasni čak četiri  do osama godina…

 – Nije mi žao što žele ukrasti moje ideje, već što nemaju svoje, kazao je zaključno Marčelja, aludirajući na poznati citat velikog znanstvenika.

Skip to content