Radio Rijeka: Radetiću sretan put, a Jelenje ostaje bez novaca i projekata

Ervin Radetić dao je ostavku optuživši pri tom PGS za medijski linč i opstrukciju projekta škole u Dražicama. Danas odlazi na novi posao, na kruzer gdje će biti brodski liječnik. Optužbe su navele Franju Butorca i Roberta Maršanića iz PGS-a da pozovu novinare kako bismo čuli i drugu stranu.

Nakon što je Radetiću zaželio sretan put, ali i dobro zdravlje, jer je jučer rekao da je bolestan, Maršanić je nastavio s ostalim podacima: gdje su tri milijuna kuna iz općinske blagajne s početka Radetićevog mandata, jer su članovi općinskog vijeća prije mjesec dana doznali da je ostalo samo 27 tisuća; Boćarskom klubu HEP je isključio struju jer sredstava nema; upitno je dobivaju li općinski zaposlenici plaće (tajnica je na bolovanju, a zamjenica je u kolovozu dala ostavku).

Jelenje je doslovce obezglavljeno – sada se čeka povjerenik jer je premalo vremena za nove izbore, pa će se čekati redoviti u svibnju 2017.

Kako su danas naglasili u PGS-u, projekti nisu dovršeni, neki niti započeti, a velika je greška, naglasili su, što Jelenje nije ušlo u urbanu aglomeraciju jer je Rijeka za to dobila 50 milijuna kuna.

Nema novaca niti za stipendije obećane darovitim učenicima. U PGS-u tvrde da ih neće ni biti, iako je Ervin Radetić rekao kako će preostale plaće dati baš u tu svrhu.

Poslušajte na: http://radio.hrt.hr/radio-rijeka/clanak/pgs-radeticu-sretan-put-a-jelenje-ostaje-bez-novaca-i-projekata/129835/

Skip to content