Robert Marčelja dobio je podršku mještana i institucija Primorsko-goranske županije

Danas u prijepodnevnim satima Trg mlikarice u Dražicama, odnosno Općinu Jelenje posjetio je prvi čovjek Primorsko-goranske županije Zlatko Komadina, kao i brojni mještani te gosti, koji su tim putem dali punu podršku Robertu Marčelji, budućem načelniku Općine Jelenje.

Robert Marčelja dobio je podršku mještana i institucija Primorsko-goranske županije

Zlatko Komadina, župan Primorsko goranske županije

– Preporučujem svima koji su dali svoj glas meni kao županu, da u nedjelju zaokruže i podrže Roberta Marčelju za načelnika Općine Jelenje. On je osoba koja neće raditi podjele u društvu i razlike među ljudima, garancija je stabilne vlasti i siguran sam da će sve što je obećano u programu Nova snaga Jelenja biti realizirano uz moju pomoć i podršku Primorsko-goranske županije. Stoga podrška Robertu Marčelji, podrška SDP-a za načelnika Općine Jelenje i svim projektima koje smo dogovorili: rekonstrukcija osnovne škole, multimedijalni centar i obnova Doma zdravlja kao i ostali projekti koji život znače. U svakom slučaju stanovnici Jelenja su to zaslužili već davno – kazao je Zlatko Komadina, župan Primorsko-goranske županije.

Robert Marčelja dobio je podršku mještana i institucija Primorsko-goranske županije

Darijo Vasilić, predsjednik PGS-a i gradonačelnik Grada Krka

Svoju podršku i zadovoljstvo tim putem dao je i Darijo Vasilić, predsjednik PGS-a i gradonačelnik Grada Krka.

– Siguran sam da će u odnosu na postojeći mandat u Jelenju, koji je bio, na neki način opterećen čitavim nizom zatvorenosti, netransparentnosti i sukobom interesa između brata i sestre, sada konačno doći novo razdoblje, u kojem mladi ljudi u Općini Jelenje traže prostor za sebe i prostor za prosperitet čitavog kraja. Općina Jelenje stagnirala je u ove četiri godine u svakom smislu, dok su se pritom susjedni gradovi i općine kvalitetno razvijali. Vrijeme je za promjene na bolje. Stoga smatram da su Robert Marčelja i cijeli njegov tim prosperitet Općine Jelenje – naglasio je Vasilić.

Suradnja između Općine Jelenje i Općine Čavle nije bila na zavidnoj razini unazad četiri godine.

– Kao novoizabrana načelnica Općine Čavle nadam se i iskreno vjerujem da će lijeva opcija pobijediti u Općini Jelenje te da će kolega Robert Marčelja dobiti simpatije svojih mještana i da će u vrlo skoro vrijeme opravdati to povjerenje, kojeg će vjerujem, 4. lipnja dobiti. Vjerujem da bi tada suradnja između dviju općina, koja je u posljednjih četiri godine nije bila na zavidnom nivou bila daleko bolja i da bimo tada stvarno mogli govoriti o zajedničkim projektima bitnima za cijelo područje Grobnišćine – kazala je Ivana Cvitan Polić, načelnica Općine Čavle.

Robert Marčelja dobio je podršku mještana i institucija Primorsko-goranske županije

Robert Marčelja – budući načelnik Općine Jelenje

Robert Marčelja zahvalio se svim mještanima koji mu neprestano daju podršku kao i institucijama koje su veoma bitne za realizaciju kapitalnih projekata. Nova snaga Jelenja jedina je opcija koja garantira stabilnost, kazano je mještanima na skupu u Dražicama.

– Zahvaljujem se svima koji su nam ukazali povjerenje u prvom krugu izbora za načelnika Općine Jelenje. Zahvaljujući Vama, zajedno sa našim partnerima imamo većinu u Općinskom vijeću što je veoma važno za provedbu svih projekata koje smo naveli u brošuri Nova snaga Jelenja. Da bi krenuli s realizacijom i vraćanjem Općine Jelenje na pravi put, kroz povećanje proračunskih prihoda, realizacijom komunalnih radova koji znače ugodnost življenja u svim našim mjestima važna nam je podrška u drugom krugu izbora. Stoga pozivam sve stanovnike Jelenja da izađu u nedjelju na izbore i zaokruže redni broj 1, kazao je Robet Marčelja te dodao da će biti načelnik koji neće raditi podjele u društvu i razlike među ljudima.

Skip to content