Ervin Radetić želi dovesti KD Jelen u stečaj

Novi list 30. svibnja 2014. godina donosi reakciju direktorice Komunalnog društva Jelen, Ružice Gregov, a u naslovu stoji: Neplaćanjem računa KD-u načelnik Ervin Radetić šteti Općini Jelenje. U tekstu je također vidljivo da načelnik Radetić iznosi poluinformacije i neistine o stanju u KD-u Jelen.

Ervin Radetić želi dovesti KD Jelen u stečaj

Nisu u pitanju bili samo jelenjski vatrogasci kojima u najnovije vrijeme načelnik Ervin Radetić ne odobrava naloge za plaćanje računa. Svojedobno je problem nastao i u Komunalnom društvu Jelen pa je na reagiranje bila primorana njegova direktorica, a sve zbog novih Radetićevih napada na Jelen i samu Ružicu Gregov.

– Nakon više usmenih i pisanih opomena, zamolbi, uvjeravanja, apeliranja i ostalog poduzetog u cilju naplate dospjelih dugovanja Općine Jelenje prema KD Jelen, načelnik i dalje odbija plaćati račune KD-u, ne misleći na posljedice”, rekla je Gregov za Novi List.

Načelnik Radetić prilikom svog odgovora vijećniku Luki Zahariji iznosi niz neistina na račun društva. Gregov kaže da je zadivljujuće koliko se laži može izreći u svega dvije rečenice.

Radetić je direktoricu optužio da je mjesecima na bolovanju te da je sa sobom uzela ključeve od svih prostorija iako joj oni u Općini Jelenje nikada nisu niti dani. Nadalje, istina je da KD Jelen od početka poslovanja ima samo jedan žiro-račun koji nikada nije bio u blokadi. Iako je KD Jelen u kontinuitetu poslovalo s dobiti, načelnik Radetić pokušavao je javnost uvjeriti u to da ono mnogo košta mještane Jelenja.

Skip to content