Grabar- Kitarović: “Stanje u Jelenju zabrinjava”

Prema psanju portala RI Prsten predsjednica je odgovarala na pitanja novinara, nakon svečanog otvorenja privremenog Ureda predsjednice Republike Hrvatske u zgradi Primorsko- goranske županije, hrvatska predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović osvrnula se i na situaciju u Općini Jelenje, koja je nedavno ostala bez načelnika.

“U ovom trenutku nažalost u Općini Jelenje nema načelnika i nema zamjenice. Stanje je nezgodno. Nije na meni da ga rješavam, ali svakako me zabrinjava. Ne zato što je to na Grobniku, zabrinjavalo bi me da nema lokalne vlasti u bilo kojem dijelu naše države. Netko treba brinuti, jer nema vremena za gubljenje. Svaki dan je izgubljen, a kamoli tjedan ili mjesec, a moramo čekati mjesecima do izbora,” rekla je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović.

Prva hrvatska predsjednica, koja će narednih dana boraviti u našoj županiji, za sada nema u planu obilazak Grobnišćine, koju je, od stupanja na dužnost, službeno posjetila u nekoliko navrata. No, poručila je da će doći prvom prilikom.
Skip to content