Ispunjen Dom kulture u Dražicama – mještani dali podršku Robertu Marčelji

Jučer, u popodnevnim satima održan je završni skup PGS-a Jelenje u prepunoj dvorani Doma kulture u Dražicama. Okupljenima se obratio kandidat za načelnika Općine Robert Marčelja, te su imali priliku vidjeti video materijale u kojima su predstavljeni planovi za razvoj Općine Jelenje.

Osvrnuo se na motiv kandidature, odnosno katastrofalno vođenje Općine u proteklom razdoblju, sukobi s mještanima i udrugama, pražnjenje općinskog proračuna, neispunjenje predizbornih obećanja, te na kraju i odlazak s funkcije, čime se općina našla bez čelnika, osiromašena, i vraćena unazad.

Ispunjen Dom kulture u Dražicama - mještani dali podršku Robertu Marčelji

Robert Marčelja – kandidat za načelnika Općine Jelenje

– Kao što znate situacija u Općini Jelenje trenutno nije bajna. Sigurno nas čeka nimalo lagan zadatak kako bi općinu vratili na pravi put kroz povećanje proračunskih prihoda. To nam je prioritet. Ne želimo podjele među ljudima. Svima treba dati priliku, a naročito mlađoj populaciji – naglasio je Marčelja.

Podrška tome leži i u činjenici da je oko sebe okupio tim redom mlađih ljudi koji su se dokazali u poslovima koje obavljaju, i pokazali ambiciju, te nezadovoljstvo stajanjem na mjestu.

Ispunjen Dom kulture u Dražicama - mještani dali podršku Robertu Marčelji

Dino Piljić – kandidat za zamjenika načelnika Općine Jelenje

Predstavljanje tima započeo je sa svojim zamjenikom, 26-godišnji Dinom Piljićem, koji svojim već dokazanim kompetencijama i idejama, zajednom s Marčeljom predstavlja temelj kvalitetne općinske vlasti.

– Najvažniji projekti oni vezani za infrastrukturu, obnovu škole i zdravstvene ustanove, te ostali komunalni radovi kojima bi se poboljšalja kvaliteta života svih mještana – naglasio je Piljić.

Marčelja je predstavio tim poimence, kako bi naglasio važnost svakog od njih i naglasio kako su oni nova snaga Jelenja. Osim mlađih, u timu su naravno i „veterani“, koji svojim dugogdišnjim iskustvom i poznavanjem materije pomoći da se izbjegnu pogreške kakave je činila prethodna vlast.

Ispunjen Dom kulture u Dražicama - mještani dali podršku Robertu Marčelji

Ispunjena dvorana Doma kulture u Dražicama. Mještani daju podršku nama i našem programu, što je dokaz da idemo u pravom smjeru – kazao je Robert Marčelja.

Istaknuo je kako će posebnu pažnju posvetiti javnim potrebama u obrazovanju i sportu, te dobra komunikacija s udrugama. Radit će na informatizaciji općine i obogaćivanju rekreativnih sadržaja.

– Unatoč entuzijazmu, svjestan sam kako zadatak koji me očekuje na mjestu načelnika nije lagan, ali garantiram kako unatoč problemima neću odustati ni posustati – naglasio je Marčelja.

Nakon predstavljanja, skupu su se obratili i čelnici stranke, koji su svesrdno podržali Marčeljinu kandidaturu, rekavši kako je PGS-ov ogranak Jelenje oduvijek imao za članove sposbne i ambiciozne ljude koji se nisu štedjeli kada je politički angažman u pitanju.

Darijo Vasilić, predsjednik stranke obratio se okupljenima rekavši kako mještani sada imaju priliku odabrati nove ljude kao temelj za bolji i ljepši život.

-Najvažnija je sloga, jedinstvo i atmosfera. Koliko je toga bilo u proteklom razdoblju? Ne baš puno. Bilo je sukoba, animoziteta, manjka komunikacije. Općina Jelenje ima potencijal da bude mjesto ugodno za život, i to može sa ovim ljudima kao temeljem – rekao je Vasilić.

Ispunjen Dom kulture u Dražicama - mještani dali podršku Robertu Marčelji

– Kao što sam već nekoliko puta javno obznanio – jamčim da neću ostaviti našu općinu obezglavljenu kao što je to napravio bivši načelnik. Takav si luksuz više ne možemo dozvoliti.Želim da znate kako ste svi Vi, stanovnici Jelenja, jednako važni u ostvarivanju napretka i prosperiteta naše zajednice, jer Općina to smo svi mi. Izađite 21. svibnja na izbori i zaokružite redni broj 2 za načelnika i redni broj 4 za Općinsko vijeće koje garantiraju stabilnost, prosperitet i dobar glas – poručio je na kraju okupljenima Marčelja.

Skip to content