Novi list: PGS Jelenje – zadovoljni odazivom mještana

PGS Jelenje predvođen Robertom Marčeljom, kandidatom za načelnika Općine Jelenje, obišao je sva mjesta jelenskog kraja.

– Vrlo sam zadovoljan odazivom mještana, na štandu u Dražicama posjetilo nas je izuzetno puno ljudi. Većina nam daje podršku, što je izuzetno bitno i pokazatelj da idemo u pravom smjeru – kazao je Marčelja, dodajući kako je zahvaljujući zalaganju upravo članova PGS-a Jelenje dionica ceste u Podhumu dobila reprezentativan sloj asfalta.

Novi list: PGS Jelenje - zadovoljni odazivom mještana

Novi list, 17.05.2017. – Cesta u Podhumu dobila novi sloj asfalta

– Obišli smo ceste u ingerenciji Općine Jelenje, ali i Županije i ono što se da konstatirati je da stanje nikada nije bilo gore. Dali smo si truda i napravili sve što je za sada u našoj moći. Općina Jelenje zatvorila si je vrata sa svim važnijim institucijama. Trebat će vremena da se vrati prosperitet i dobar glas. Dionica ceste u Podhumu dobila je novi sloj asfalta, a Općinu Jelenje to nije koštalo niti kune. Isto to mogla je učiniti i bivša vlast, samo se nisu udostojili organizirati sastanak niti razviti bilo kakvu komunikaciju vezanu uz ovu problematiku – naglasio je Marčelja te dodao kako će PGS u suradnji s ostalim institucijama osigurati da se mještani u idućem razdoblju voze po cestama koje će biti doista primjereno uređene, jer to danas nije slučaj.

Marčelja se, također, osvrnuo na poziv Vande Radetić Tomić vezan uz sučeljavanje kandidata za načelnika Općine Jelenje.

– Poziv smo dobili. Smatramo da je Nezavisna lista Radetić propao projekt te da su im ovo »zadnji skosi«. Mi smo za sučeljavanje, i to javno, s neutralnim novinarom i neutralnom lokacijom, a ovo što su oni predlagali je suludo. Vanda Radetić Tomić i njezin brat Ervin Radetić, koji su pritom u sukobu interesa, mislili su valjda promovirati sami sebe u najboljem svjetlu. Oni su nebitni. Mišljenje o njima također su dali mještani, u anketi koju je proveo portal Naše Jelenje, a rezultati kazuju da više od 70 posto mještana smatra da su fulali profesiju. Izjava da je PGS Jelenja jedini protiv javnog sučeljavanja jeftin je trik kojim mame ljude, jer oni programskih smjernica nemaju. Kad čovjek jednom pobjegne s čelne pozicije, učinit će to ponovo ako mu se ukaže prilika – kazao je Marčelja te dodao kako prema anketama drugih stranaka, PGS Jelenje uvjerljivo vodi s više od 50 posto podrške.

Skip to content