Krepat ma ne molat: Djelatnice KD Jelen ilegalno lijepe plakate od Braca i seke

Na našu adresu stigle su fotografije i reakcija mještanina koji je zgrožen načinom kako trenutno funkcionira naše Komunalno društvo Jelen. Sporan događaj desio se dana, 19.05.2017. godine, uoči lokalnih izbora.

– U prijepodnevnim satima primijetio sam neobičnu pojavu da su djelatnice komunalnog društva Jelen lijepili plakate nezavisne kandidatkinje Vande Radetić Tomić. Općina Jelenje unazad četiri godine nikad nije bila toliko zapuštena u smislu nepokošene trave na trotoaru, u samom centru buseni trave izlaze iz pločnika na svakom koraku. Kao da se nalazimo u džungli, a ne u centru Općine Jelenje, međutim, to našim djelatnicima ne priječi da za vrijeme radnog vremena na ilegalan način lijepe plakate Radetićevih iako dobro znam u kojim problemima su ostavili našu Općinu – javlja mještanin.

Provjerili smo o kojim se djelatnicama radi i došli smo neosporno do spoznaje da su to djelatnice KD Jelen gospođa Gabrijela Marčelja i Jasmina Katić, koja je ujedno na listi Radetićevih. Navedeni događaj, odmah po primitku reagiranja, prijavili smo nadležnim institucijama.

Krepat ma ne molat: Djelatnice KD Jelen ilegalno lijepe plakate od Braca i seke

Općina Jelenje unazad četiri godine nikad nije bila toliko zapuštena u smislu nepokošene trave na trotoaru, u samom centru buseni trave izlaze iz pločnika na svakom koraku. Kao da se nalazimo u džungli, a ne u centru Općine Jelenje…

 

Skip to content