NK Rječina: Nedjeljni derbi imat će humanitarni karakter

20.09.2020. / 16:30h / Nogometno igralište NK Rječine

Nogometaši Rječine  u nedjeljnom derbiju 3. kola 1. Županijske nogometne lige na domaćem terenu dočekuju Omišalj. Naši momci očekuju prvu pobjedu u ovoj sezoni, a utakmica započinje u 16:30 sati. Kompletan prihod od prodaje ulaznica bit će doniran za potrebe nastavka procesa liječenja našeg mladog sumještanina Maura Baraka koji boluje od rijetke i teške bolesti.

NK Rječina: Nedjeljni derbi imat će humanitarni karakter

Službeni plakat i najava domaćeg derbija

Na Facebook stranici Nogometnog kluba Rječina oglasila se uprava Kluba s pozivom s pozivom na domaću utakmicu seniorske ekipe.

Poštovani i dragi prijatelji, simpatizeri i navijači kluba, nedjeljni derbi 3. kola 1. ŽNL protiv NK Ošk Omišalj u 16:30 sati imat će i humanitarni karakter. Sav prihod od prodaje ulaznica bit će doniran za potrebe nastavka procesa liječenja našeg mladog sumještanina Maura Baraka koji boluje od rijetke i teške bolesti.

Pozivamo sve gledatelje i gledateljice da se pridruže ovoj akciji, naravno poštujući epidemiološke mjere sukladno preporukama za održavanje sportskih aktivnosti na otvorenom, te da za ulaznicu izdvoje određena sredstva kako bi Mauru olakšali liječenje i vratili osmijeh na lice.

Pozivamo i sve one koji neće biti u mogućnosti prisustvovati nedjeljnoj utakmici da se pridruže akciji Pomoć za malog Maura Baraka!

NK Rječina: Nedjeljni derbi imat će humanitarni karakter

Pomoć za malog Maura Baraka

Addiko Bank
IBAN: HR33 2500 0093 1065 6404 9
SWIFT/BIC CODE: HAABHR22
Ime: MAURO
Prezime: BARAK
Grad: RIJEKA
Država: HRVATSKA

Skip to content