[#NovaSnagaJelenja] Predstavljena službena web stranica Roberta Marčelje

Na internetskoj adresi www.robertmarcelja.com pratite program razvoja Općine Jelenje u sljedećem mandatnom razdoblju.

– Ovo je mjesto na kojem ćete moći provjeriti u čemu se sastoji vizija našeg tima u pogledu razvoja naše općine, kao i to kako teku planovi odnosno ostvarena obećanja iz predizbornog programa – napominje Robert Marčelja, kandidat za načelnika Općine Jelenje.

Program je cjelovit, namijenjen i prilagođen svim žiteljima na području Općine Jelenje i njihovim potrebama. Jelenjski PGS prvi je izašao s potpunim programom revitalizacije našeg kraja u godinama koje dolaze.

– Na ovome mjestu moći ćete se dnevno informirati o svim novostima oko kandidature tima Roberta Marčelje i oko samog izbornog procesa. Internetska stranica koju upravo čitate dostupna Vam je sa stolnog ili prijenosnog računala, ali i s tableta, odnosno pametnih telefona. Na njoj se nalazi i detaljna biografija Roberta Marčelje, kao i izborna lista PGS-a – kazao je Robert Maršanić, najaktivniji jelenjski vijećnik u proteklom razdoblju.

Web-stranica će se nadopunjavati i informacijama iz života Općine, novim i zanimljivim sadržajem. Ona uključuje i stajališta stranke, odnosno samog kandidata vezana uz napredak koji je Općini Jelenje nužno potreban kako bi ponovo postala ugodno mjesto za život i rad svih njenih mještana.

Skip to content