PGS Jelenje osudio Radetićevo nasilje nad sumještanom

Dana 2. srpnja 2015. godine jelenjski PGS, odnosno njegovi čelnici Branko Juretić i Robert Maršanić održali su tiskovnu konferenciju u prostorijama stranke u Rijeci te osudili nasilje načelnika i zatražili: “Ako se dokaže krivnja očekujemo ostavku”.

PGS Jelenje osudio Radetićevo nasilje nad sumještanom

PGS Jelenje osudio nasilje načelnika Ervina Radetića

Vijesti s konferencije za novinare prenio je Novi List, a PGS je osudio napad na Fabijana Černeku, tadašnjeg predsjednika Savjeta mladih naše općine. Njega je načelnik Radetić fizički napao u blizini bankomata u Dražicama kada je podizao novce.

– PGS osuđuje nasilništvo načelnika Općine Jelenje Ervina Radetića, i ukoliko se dokaže njegova krivnja, očekujemo da podnese ostavku. Poznavajući načelnika Radetića i njegovo dosadašnje ponašanje, vjerujemo da Fabijan Černeka govori istinu. Pozivamo mjerodavne institucije da odrade svoj posao i provedu potrebne akcije kako bi se rasvjetlio ovaj slučaj, rekao je Robert Maršanić, vijećnik u Općini Jelenje.

Pred novinarima je ponovo apostrofirana činjenica da je Radetić u svojim javnim istupima razmjerno agresivan te da je i prije bilo slučajeva u kojima je policija dolazila u zgradu Općine na poziv mještana prema kojima je bio nasilnički rastrojen.

Skip to content