Pomoć za malog Maura Baraka

Naš sumještanin Mauro ima 10 godina te jako želi trčati, skakati i igrati se s prijateljima. Ovaj mali heroj već se pet godina bori za svaki svoj korak te vas ovim putem pozivamo za pomoć.

Potrebna je operacija, koja je planirana za rujan, a mama i tama hitno moraju skupiti 10 800 eura za liječenje. Idemo svi zajedno našem sumještaninu omogućiti još puno veselih koraka.

Mauru možete pomoći uplatom na broj žiro računa:
HR33 2500 0093 1065 6404 9 (Addiko Bank)
SWIFT/BIC CODE: HAABHR22
MAURO BARAK s naznakom – donacija

Pomoć za malog Maura Baraka

Porazgovarali smo s roditeljima i iz prve ruke čuli njihov razmišljanja.

–Teško je, užasno teško jer je bolest djeteta ono što niti jedan roditelj ne želi, ali nema izbora. Puno je neprospavanih noći, razmišljanja, ali, nema sažaljenja. Ako je naše dijete toliko hrabro, pozitivno i uvjereno u svoj uspjeh, onda je minimalno što mu možemo pružiti borba za ostvarenje njegovih prava i pružanje najboljeg liječenja. U Hrvatskoj, nažalost, takvog liječenja nema – kazao je Kristian Barak, otac malog Maura, dodajući kako se nada da će do rujna uspjeti prikupiti navedeni iznos. Nije lako ljude pitati za pomoć. Treba smoći hrabrosti i užasan osjećaj nemoći kada znaš da sam ne možeš isfinancirati liječenje svog djeteta – zaključio je Barak.

Skip to content