Robert Marčelja i Dino Piljić predstavili program razvoja Općine Jelenje

Jelenjski PGS danas je javnosti predstavio program za razvoj Općine Jelenje u nadolazećem razdoblju. Kako je naglašeno nova snaga Jelenja razvijat će gospodarstvo i poduzetništvo, komunalnu infrastrukturu, svakodnevni život, informatizaciju i transparentnost, projekte za EU fondove, turizam i tradiciju.

– Sigurno nas čeka nimalo lagan zadatak jer želimo vratiti općinu Jelenje na pravi put kroz povećanje proračunskih prihoda. To nam je primat. Ne želimo podjele među ljudima. Svima treba dati priliku, a naročito mlađoj populaciji- naglasio je Marčelja, kandidat za načelnika Općine Jelenje.

Robert Marčelja danas je predstavio i svojega zamjenika. Radi se o 26-godišnjem Dini Piljiću, koji svojim kompetencijama i idejama svakako prednjači, a sve s ciljem kako bi se povećao životni standard naših mještana kazano je danas na tiskovnoj konferenciji.

– Mogu konstatirati da smo mlad i ambiciozan tim, koji obuhvaća široki raspon znanja i iskustva. I siguran sam da ako nam građani ukažu povjerenje na predstojećim lokalnim izborima da će Jelenje postati općina koja prednjači u mnogim stvarima jer imamo ideje koje su daleko ispred ostalih političkih opcija u Jelenju i znamo kako ih provesti u djelo, kazao je Piljić, kandidat za zamjenika načelnika Općine Jelenje od strane PGS Jelenje.

Robert Marčelja i Dino Piljić predstavili program razvoja Općine Jelenje

Dino Piljić, nova snaga Jelenja i “desna ruka” Robertu Marčelji.

Razvoj gospodarstva i povećanje proračunskih prihoda glavni su primati nove snage Jelenja, predvođeni Robertom Marčeljom.

– Želimo da pokretač razvoja naše općine budu poslovne zone u Dražicama i Podhumu. One nose proračunsku sliku, zapošljavaju ljude i kao takve mogu činiti našu općinu prepoznatljivom – kazao je Marčelja.

Komunalni radovi i daljnja izgradnja Općine Jelenje zacrtani su kao možda i najvažnija karika u lancu svih naših razmišljanja dodatno je naglasio jelenjski PGS.

– Namjeravamo urediti šetnicu kod Izvora Rječine i planiramo proširiti kapacitet jelenskog groblja. Zatim planiramo urediti Kovačiju. Najvažniji projekti za Podkilavac vezani su uz izgradnju trga Dejana Ljubasa. Naša je zdravstvena ustanova u Dražicama u vrlo lošem stanju, stoga želimo što prije započeti sanaciju iste. Postojeća dječja igrališta želimo obnoviti i učiniti ljepšim mjestom za igru i zabavu naših mladih sumještana. Naši se planovi u komunalnoj infrastrukturi jednako odnose na sva mjesta na području općine. Komunalnih radovi poboljšat će život, gospodarsku sliku, kao i prepoznatljivost općine – kazao je Robert Marčelja prilikom prezentacije programa.

Jelenjski PGS prvi je izašao s potpunim programom revitalizacije našeg kraja u godinama koje dolaze, a sve o njihovim projektima možete pročitati na službenoj internetskoj stranici Roberta Marčelje, odnosno na www.robertmarcelja.com

Robert Marčelja i Dino Piljić predstavili program razvoja Općine Jelenje


PROGRAM RAZVOJA OPĆINE JELENJE

Gospodarstvo

Komunalna infrastruktura

Svakodnevni život

Informatizacija i transparentnost

Projekti za Europske fondove

Turizam i tradicija

Skip to content