Robert Marčelja ponovo prvi čovjek Općine Jelenje

Član Primorsko-goranskog saveza potvrdio je svoja očekivanja i ostvario uspjeh na jučerašnjim lokalnim izborima

Robert Marčelja (PGS) drugi mandat zaredom bit će načelnik Općine Jelenje, a povjerenje mu je dalo čak 64,49  posto birača, uz napomenu kako je sinoć do 22.15 sati obrađeno svih devet biračkih mjesta. Kandidat grupe birača Fedor Dorčić osvojio je 15,10 posto glasova, HDZovac Ivoslav Ban 11,50 posto glasova, a Suzana Šebelja Colnar iz koalicije Grobnička stranka – Akcija mladih 7,15 posto glasova birača.

Robert Marčelja ponovo prvi čovjek Općine Jelenje

PGS je u koaliciji sa SDP-om ostvario pobjedu i izborom u Općinsko vijeće Jelenja, gdje će, zahvaljujući ostvarenom rezultatu od 56,52 posto, na obrađenih osam od devet biračkih mjesta, imati osam od ukupno trinaest vijećnika. Dva vijećnika imat će lista grupe birača Fedora Dorčića, koja je osvojila 15,51 posto glasova, a po jedan mandat u budućem Općinskom vijeću Jelenja imat će HDZ (11,33 posto glasova), Unija Kvarnera (9,75 posto) i koalicija Grobnička stranka – Akcija mladih sa 6,87 posto glasova birača.


Dragi sumještani, hvala vam svima na velikoj podršci. Još snažnije nastavljamo raditi za Naše Jelenje u iduće 4 godine….

Objavljuje Robert MarčeljaNedjelja, 16. svibnja 2021.


Na izbore u Jelenju, prema obrađenih osam od devet biračkih mjesta, izašla su 1732 mještana, odnosno 46,53 posto.

– Očekivali smo i najavljivali pobjedu već u prvom krugu. Rezultat je to velikog angažmana i realiziranih velikih projekata u proteklom četverogodišnjem mandatu. Naša pobjeda rezultat je minulog i najava sljedećeg mandata s još više projekata. Uspjeh smo postigli i u Vijeću, gdje smo ostvarili jedno vijećničko mjesto više u odnosu na prethodno razdoblje, kazao je novi (stari) načelnik Robert Marčelja dodajući kako se zahvaljuje svim mještanima koji su izašli na izbore i dali nam podršku za još jedan mandat.

Imali smo ankete koje su pokazivale da bismo mogli proći u prvom krugu, a drago nam je da su se pokazale točnima, poručili su PGS-ovci na kraju izbornog dana.

Skip to content