Župan Zlatko Komadina podržao projekte i program Roberta Marčelje

U iduće četiri godine Općina Jelenje dobiti će obnovljenu osnovnu školu, Dom zdravlja, multimedijalni centar te asfaltirane prometnice. Navedene projekte podržao je prvi čovjek županije Primorsko-goranske, izrečeno je na današnjoj tiskovnoj konferenciji.

– Moja podrška Robertu Marčelji, podrška SDP-a za načelnika Općine Jelenje i svim projektima koje smo dogovorili: rekonstrukcija osnovne škole, multimedijalni centar i obnova Doma zdravlja kao i ostali projekti koji život znače. U svakom slučaju stanovnici Jelenja su to zaslužili već davno – kazao je Zlatko Komadina, župan Primorsko-goranske županije.

VIDEO (Zlatko Komadina):

Župan Zlatko Komadina podržao projekte i program Roberta Marčelje

Dino Piljić, Zlatko Komadina i Robert Marčelja zajedno u realizaciji kapitalnih projekata na području Općine Jelenje. Zajedno možemo bolje!

– Mi smo veoma zadovoljni rezultatima u prvom krugu, ne samo zato što je PGS samostalno dobio najveću podršku birača, već iz razloga što su stranke ljevice i lijevoga centra dobile značajan broj glasova. To nam sve garantira da vratimo Općinu Jelenje na pravi put. U ovom trenutku imamo većinu u Općinskom vijeću, koja garantira provedbu svih projekata. Hvala županu na podršci jer kapitalne projekte je nemoguće provesti bez pomoći Primorsko-goranske županije. Mi smo jedina opcija koja može realizirati te projekte. Pozivam sve naše mještane da izađu na izbore i da podrže mene kao načelnika, pa da odmah krenemo s provedbom i realizacijom – naglasio je Robert Marčelja, kandidat za načelnika Općine Jelenje.

Skip to content