Dionica ceste u Podhumu dobila novi sloj asfalta

Zahvaljujući najaktivnijem vijećniku Robertu Maršaniću, članu PGS-a Jelenje, koji je ujedno i predstavnik našeg kraja u Županijskoj skupštini, dionica u Podhumu dobila je reprezentativan sloj asfalta.

– Kao županijski vijećnik uspio sam ishodovati odobrenje za asfaltiranje, odnosno suglasnost kod Županijske uprave, za dio ceste u Podhumu, koji je bio u katastrofalnom stanju. Novi sloj asfalta tako je dobila dionica kod kafića “Kaktus” u dužini od 200 metara. Na ovome ne mislimo stati. Svakako mogu nagovijestiti da će PGS u suradnji s ostalim institucijama osigurati da se naši mještani u narednom periodu voze po cestama koje će biti doista primjereno uređene, jer to danas nije slučaj – kazao je Robert Maršanić, kandidat za Općinsko vijeće Jelenje i Županijsku skupštinu od strane PGS-a.

Dionica ceste u Podhumu dobila novi sloj asfalta

Nova snaga Jelenja: Robert Maršanić, Dino Piljić, Robert Marčelja i Franjo Butorac.

– Robert Maršanić jedini je predstavnik iz Općine Jelenje u Županijskim strukturama, odnosno Županijskoj skupštini i svojim pitanjima, prijedlozima, komentarima nastoji poboljšati kvalitetu života u našoj Općini, a to će činiti i ubuduće. Zadovoljstvo je takvog čovjeka imati uz sebe. Njegovo iskustvo i zalaganje svakako će doći do značaja pri realizaciji kapitalnih projekata, koji iziskuju suradnju s više institucija – naglasio je Robert Marčelja, kandidat za načelnika Općine Jelenje.

Skip to content