Robert Marčelja predstavio svoj tim u Gašparovom mlinu

Robert Marčelja predstavio je danas svoj tim pod nazivom Nova snaga Jelenja, spoj mladosti i iskustva, odnosno ljude koji svojim idejama vuku naprijed, kako bi našoj zajednici bilo bolje, kazano je na predstavljanju liste u Martinovom Selu, uz domaće specijalitete, palentu kompiricu i grobnički sir.

Pred koji tjedan, Marčelja je javnosti predstavio svojega zamjenika, radi se o dvadeset i šestogodišnjem Dini Piljiću, a ukupan tim broji 15 ljudi, koji će ujedno biti i kandidati za Općinsko vijeće Jelenje.

Kandidacijska lista za Općinsko vijeće od strane PGS Jelenje:
1. Robert Marčelja
2. Dino Piljić
3. Robert Maršanić
4. Izabela Stošić
5. Ivica Pilčić
6. Kristian Hlača
7. Sonja Šepić
8. Martina Mičetić Davidić
9. Elena Marčelja
10. Morena Mattei
11. Dino Forgić
12. Božidar Ganić
13. Mia Piljić
14. Josip Stipić
15. Adolf Juretić

Robert Marčelja predstavio svoj tim u Gašparovom mlinu

Kompletan program preuzmite na: https://goo.gl/kkXsXh

– Na našoj listi nalaze se ukupno 6 žena i 9 muškaraca, a prosječna starost liste iznosi 39 godina, što znači da smo u naponu snage i svakako možemo doprinijeti napretku i prosperitetu Općine Jelenje. Naglašavam kako je PGS Jelenje prvi javnosti predstavio kompletan program razvoja Općine Jelenje, a sve ono što namjeravamo napraviti nalazi se upravo u brošuri Nova snaga Jelenja. Na 24 stranice mještanima i svoj zainteresiranoj javnosti, javno i transparentno iznijeli smo sve projekte, a navedena brošura nastala je upravo u suradnji s mještanima i njihovim potrebama, kazao je Robert Marčelja, kandidat za načelnika Općine Jelenje.

Zapuštenost općine Jelenje na svim planovima, kroz protekle četiri godine, svim sudionicima stavlja težak teret u narednom mandatnom razdoblju.

– Ono što želim da Općina Jelenje bude otvorena prema svim mještanima i institucijama, jer ne možemo si dopustiti taj luksuz da smo sa svima u zavadi, da brojimo krvna zrnca, da napadamo svoje sumještane, da budemo sami sebi dovoljni, naglasio je Marčelja te dodao, kako je ponosan što je svoju listu predstavio upravo u Martinovom Selu, baš kraj Gašparovog mlina jer na siru i palenti odgojile su se generacije naših predaka, a to se ne smije zaboraviti, naglasio je Marčelja.

Robert Marčelja predstavio svoj tim u Gašparovom mlinu

Ugodno poslijepodnevno druženje nastavilo se uz palentu kompiricu i grobnički sir.

– Upravo zato želimo naš grobnički sir i palentu lansirati na police trgovina i napraviti promociju kakvu neće ispričati niti jedna druga priča. Zdrava sredina, kakva Općina Jelenje želi postati, uključit će priču oko palente i sira u program Martinovog Sela kao eko-sela, mjesta u kojem se proizvode zdrave namirnice. Želim da Općina Jelenje bude i vikend-destinacija za odmor naših mještana, ali i ljudi iz Rijeke i okolice, to ćemo postići adekvatnim uređenjem Izvora Rječine, biciklističkih staza i planinarskih puteva koji su danas u zapuštenom stanju, zaključio je Marčelja.

Robert Marčelja predstavio svoj tim u Gašparovom mlinu

Nikola Ivaniš, počasni predsjednik PGS-a, Robert Marčelja, kandidat za načelnika Općine Jelenje i Franjo Butorac, politički tajnik PGS-a.

Robert Marčelja predstavio svoj tim u Gašparovom mlinu

Skip to content