Mještani prijavili: Spriječen eko-incident u Sušici

Portal Naše Jelenje zaprimio je danas prijepodne dojavu mještanke o “lijepom prizoru” u Sušici, lokalnoj rječici blizu Dražica i Podkilavca. Naime, automobil Škoda Favorit odbačen je stajao unutar rijeke i vidno zagađivao okoliš. Mještanka je također opisivala navedeni događaj.

Mještani prijavili: Spriječen eko-incident u Sušici

Škoda Favorit u Sušici

– Mlađa populacija vozi neregistrirane automobile i navlači ih po Jelenju i Podkilavcu. Neku večer su ta dva “mulca”, koji su bili u toj Škodi, skoro pokupili moga muža na cesti u Podkilavcu, a ima ih još. Svaki dan šećem psa tuda pa ih vidim – kazala je mještanka.

Po primljenoj poruci, portal Naše Jelenje obavijestio je Općinu Jelenje i nadležne institucije te se odmah krenulo u akciju. U 10:15 sati na teren su izašli Vatrogasci Jelenje i komunalni redar Općine Jelenje koji su pristupili izvlačenju navedenog vozila iz kanjona Sušice.

Mještani prijavili: Spriječen eko-incident u Sušici

Vatrogasci uz pomoć auto-košare izvlače neregistrirano vozilo.

– Mještani i portal Naše Jelenje izvijestio nas je o nemilom događaju. Pristupili smo izvlačenju predmetnog vozila iz Sušice. Prema svemu sudeći “neodgojena mladež” malo se zaigrala i ugrožavajući svoj i tuđi život priredila zaista neobičan prizor u prirodi. Srećom, posjedujemo potrebitu opremu i određeno iskustvo tako da smo automobil izvukli i odložili – kazali su Vatrogasci Jelenje.

Općina Jelenje obavijestiti će nadležne institucije o nemilom događaju, a prema dobivenim informacijama s terena i riječima očevidaca počinitelj je već otprije poznat.

Skip to content