Mladost i iskustvo garancija zdravog razvoja Općine Jelenje

Najaktivnija politička opcija u Jelenju novim vodstvom potvrdila kontinuitet i stabilnost u budućem razdoblju.

Sredinom listopada održana je izborna skupština PGS-a, Ogranak Jelenje na kojoj je jednoglasno izabran novi predsjednik i zamjenik za razdoblje od 2017. do 2021. godine.

Za predsjednika PGS-a, Ogranak Jelenje jednoglasno je izabran Robert Maršanić, a za njegovog zamjenika Dino Piljić.

– Zahvaljujem se svim članovima jer je odluka donesena jednoglasno. PGS Jelenje najaktivnija je politička opcija u Jelenju i ima povjerenje većine mještana – kazao je Maršanić te dodao kako su mladost i iskustvo put garancija zdravog razvoja Općine Jelenje.

Novu snagu Jelenja svakako predstavlja Dino Piljić.

– Mještani su prepoznali naš trud i zalaganje u prethodnom periodu i dali nam povjerenje. Drago mi je da gotovo na svakodnevnoj bazi dobivamo upite i pristupnice za učlanjenje u naš ogranak. U prvih sto dana osigurali smo značajne investicije na području Općine Jelenje, a uskoro nas očekuje nastavak ulaganja, naglasio je Piljić.

Novi načelnik Općine Jelenje, Robert Marčelja obratio se članovima, pri čemu je prezentirao dosadašnje aktivnosti nakon preuzimanja vlasti, uz isticanje onih aktivnosti koje će se poduzimati u narednom razdoblju, a članovima su se obratili i gosti izborne skupštine, dr. Nikola Ivaniš, počasni predsjednik PGS-a i gospodin Franjo Butorac, politički tajnik matične organizacije.

Skip to content