PGS predstavio kandidata za općinskog načelnika

Iz jelenjskog PGS-a na konferenciji za medije poručili su kako su spremni za izbornu utrku sljedeće godine. Na predstavljanju Roberta Marčelje, 38-godišnjeg mještana Dražica naznačen je smjer kretanja općine Jelenje u sljedećem mandatnom razdoblju.

Marčelja bi mogao biti neizravni nasljednik Branka Juretića, dugogodišnjeg načelnika Općine Jelenje. Iz Juretićevih je ruku općinu preuzeo aktualni načelnik Ervin Radetić, čija se uprava vrlo brzo pokazala štetnom za općinu Jelenje što potvrđuje i nezadovoljstvo dobrog dijela mještana.

– Ne mislim upravljati Općinom na način kako to sada čini aktualni načelnik. Ne mislim tražiti modalitet kako spajati našu općinu s drugim jedinicama lokalne samouprave jer znam da Jelenje ima potencijal opstati kao samostalna općina”, rekao je Marčelja pred novinarima u stranačkim prostorijama PGS-a u Rijeci.

Marčelja se predstavio i naveo osnovne crte svoga programa. Iako do sada nije bio poznat široj političkoj javnosti, može reći da svojim idejama i vizijom predstavlja mladu snagu, nasušno potrebnu za nastavak razvoja nekad uspješne jedinice lokalne samouprave.

– Navršio sam 38 godina i u potpunosti sam spreman nositi se s izazovima koje donosi upravljanje našom općinom. Želim iskoristiti geostrateški položaj Jelenja, ubrzati razvoj i vratiti našoj općini prosperitet i dobar glas. S timom svojih suradnika želim posao raditi kvalitetno, a ne kao što trenutno radi aktualna vlast – kampanjski. Jasno mi je da zadaci koje sam si postavio nisu lagani za ispunjavanje, ali uz pomoć suradnika osobno ne sumnjam u pozitivan ishod pri rješavanju svakog zadatka, dodao je PGS-ov kandidat za načelnika Općine Jelenje.

Aktualni načelnik Ervin Radetić na vlasti je od 2013. godine, a iza njega se vuku ili će pak ostati – brojne afere vezane uz život Općine Jelenje i njenih mještana.

PGS predstavio kandidata za općinskog načelnika

Novi list, 24.06.2016. – Robert Marčelja kandidat za načelnika Jelenja

Skip to content