Pitanje: Sanacija kružnog toka Dražice čeka se više od dvije godine

Na stalnoj bazi obraćaju nam se mještani naše općine, nezadovoljni aktualnim političkim  i društvenim stanjem. Putem elektroničke pošte stiglo je sljedeće pitanje: Kada i kako će se sanirati kružni tok u Dražicama? Isto je to pitanje, kako je razvidno iz sadržaja teksta, bilo postavljeno i načelniku Ervinu Radetiću. Jasno je da pošiljatelj ove poruke na istu nikada nije dobio odgovor.

“Riječ je o prekopima koji su izvršeni prije nekoliko godina. Molili smo vijećnike koji su postavili pitanje prije dvije godine. Nikada se nije pristupilo sanaciji pod izlikom da to nije općinska cesta, a uvidom u bazu lokalnih cesta vidljivo je kako je kružni tok upravo u ingerenciji Općine Jelenje. Načelniče, hvala na brzom odgovoru i nadam se rješenju”, stoji u tekstu pisma upućenog od strane mještanina naše općine.

Ne samo da Radetićev odgovor nije bio brz, nego se uopće nije  dogodio. Kružni tok u Dražicama vrlo vjerojatno spada u onaj popis projekata od kojih je općinsko čelništvo jednostavno odustalo, kao što su knjižnica u čitaonica, sanacija još nekih cesta, popravljanje Dubine, i tako dalje.

Dražički kružni tok samo je jedno od otvorenih pitanja koje je iskrsnulo u mandatu aktualnog načelnika Radetića. Ima ih još, previše za tako malu sredinu kao što je općina Jelenje.

Skip to content