Pozivnica predsjednici RH za posjet najvećem poduzetniku u općini Jelenje

Primorsko-goranski savez – ogranak Jelenje uputio je sredinom rujna pozivnicu predsjednici Kolindi Grabar- Kitarović da povodom dana Općine i Župe Jelenje posjeti najvećeg poduzetnika na prostoru naše Općine ali i šire. Pozivnica je adresirana na: Ured predsjednice Republike, Pantovčak 241, 10 000 Zagreb, Hrvatska te je prenosimo u cijelosti.

Poštovana predsjednice!

Izuzetna bi nam bila čast da prilikom posjeta Općini Jelenje povodom dana Općine i Župe Jelenje iskoristite priliku i posjetite najvećeg poduzetnika na prostoru naše Općine ali i šire, tvrtku THERMOTECHNIK u Lukežima.

Naime tvrtka Thermotechnik u ovoj godini ulaže preko 3.000.000,00 EUR-a u novi proizvodni pogon koji će utjecati na novo zapošljavanje od 30-tak novozaposlenika što je pozitivan primjer u trudu naših gospodarstvenika koji svojim radom nastoje utjecati na pozitivna kretanja u gospodarstvu naše zemlje.

Smatramo da bi Vaš posjet i upoznavanje sa tvrtkom i problemima s kojima se tvrtka susreće mogao pridonijeti da Vi, Vašim autoritetom utječete na pozitivne promjene, a u korist poduzetništva i napretka općenito gospodarstva Republike Hrvatske.

Sa štovanjem!
PGS za Općinu Jelenje

Pozivnica predsjednici RH za posjet najvećem poduzetniku u općini Jelenje

Kompletan članak pročitajte online na: http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Dobra-vijest-Thermotechnik-iz-Lukeza-siri-proizvodnju-i-otvara-30-novih-radnih-mjesta

Naše Jelenje pratite putem aplikacije za Android i društvene mreže Facebook.

Skip to content